Kam lindur në një familje fshatarësh pa tokë në Azinhaga, një fshat i vogël ...

Read More

O Henry duke punuar si arkëtar banke në Ostin të Teksasit. O. Henry, pseudonim ...

Read More

Erich Maria Remarque Remark lindi në 22 qershor 1898 në Osnabryk të Gjermanisë. Një ...

Read More

Peter Pomerantsev Peter Pomerantsev është një profesor në Shkollën Ekonomike të Londrës, shkrimtar dhe ...

Read More