Kur britanikët kolonizuan Indinë dhe vende të tjera të Azisë Jugore, ata zbuluan se ...

Read More

Leila Slimani Leila Slimani është një shkrimtare bashkëkohore marokene që shkruan në frëngjisht. Ajo ...

Read More

Mata Hari Krimi i saj i vetëm? Ajo ishte grua e pavarur. Kur Mata ...

Read More

Thomas MannTonio Kregëri është një novelë pjesërisht autobiografike nga Thomas Mann, fillimisht e botuar ...

Read More

Një nga veprat më ngacmuese të Pushkinit, novela Dubrovski ndjek aventurat e një aristokrati ...

Read More

Porosite këtu Transformoje jetën. Rishkruaje fatin. Ky është romani më personal i shkruar nga ...

Read More