Librat më të shitur gjatë nëntorit 2012
Zbuloni faqen e re të Librarisë ShtepiaeLibrit.com
Vizitoni librarinë tonë pranë qendrës së Tiranës
Më shumë libra nga shtëpia botuese “DITURIA”
Librat & autorët më të shitur për vitin 2009
Një enciklopedi për teatrin dhe kinematografinë shqiptare