Librat & autorët më të shitur për vitin 2009

Nga: Admin5 Shkurt, 2010

Librat & autoret me te shitur 2009Nisur nga suksesi i vjetshëm ku lista jonë e librave më të shitur gjatë vitit 2008 ngjalli mjaft interes, vendosëm ta përsërisim eksperiencën dhe ta bëjmë atë traditë.

Viti 2009 ishte një vit i vështirë për mjaft njerëz dhe biznese në të gjithë botën, por ajo që ne mundëm të vëzhgojmë ishte fakti se dëshira e lexuesve shqipfolës i bëri ballë kësaj sfide.

Paraprakisht, ju sqarojmë se lista e librave më të shitur për vitin 2009 ju ofron titujt dhe autorët që klientët tanë (jashtë dhe brenda vendit) përzgjodhën gjatë vitit 2009. Për t’ju orientuar më mirë, kjo listë është e ndarë sipas kategorive kryesore: letërsia shqiptare, letërsia botërore, letërsia për fëmijë, historia & aktualiteti, filozofia & sociologjia, libra të tjerë. Gjithashtu këtë vit kemi shtuar edhe kategoritë për: autorët shqiptarë dhe autorët e huaj më të kërkuar.

Letërsia shqiptare 2009

Letërsia botërore në shqip 2009

Letërsia për fëmijë 2009

Historia & Aktualiteti 2009

Filozofia & Psikologjia 2009

Libra të tjerë (utlitarë dhe studimorë) 2009

Autorët më të kërkuar 2009

Autorët shqiptarë 2009Autorët e huaj në shqip 2009
 • Dan Brown
 • Dale Carnegie
 • J. K. Rowling
 • Arthur Shopenhauer
 • Peter Lukas
 • L. N. Tolstoj
 • Orhan Pamuk
 • Oliver Jens Schmitt
 • Jim Mars
 • Khaled Hosseini
 • Gustav Meyer
 • Noel Malcolm
 • Frensis Skot Ficxherald

Nëse e përdorni këtë informacion, ju lutem citoni burimin.

Faleminderit, Administratoret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Të rejat nga bota e librit, shtator 2020

Sa para mund të fitohet duke shkruar libra?

Një rrugicë

Çfarë është fashizmi? Shpjegimi i George Orwell