Shpata në shkëmb, Jeronim Stilton
Titujt e serisë Ton Gejts, autore Liz Pichon
Heroi i Çarli dhe Fabrika e Çokollatave qe ‘në fillim i zi’
Si mund t’u transmetoni fëmijëve dashurinë për leximin?
Baballarët nuk po u lexojnë mjaftueshëm fëmijëve
Fragment nga 12 përralla klasike (me figura ilustruese)