Dy fjalë për romanin Bob Legjenda të autores Arlinda Guma
Të mësosh të jetosh: Libra psikologjikë, filozofikë dhe praktikë
Tituj të Agron Tufës në librarinë tonë
Një fragment kuptimplotë nga romani Skënderbeu nga Sabri Godo
Origjina e fjalës “Shqipëri” dhe pse bota na quan “Albania”
Sot 90 Vjetori i Lindjes së Poetit, Prozatorit dhe Albanologut të Shquar, MARTIN CAMAJ