Virginia Woolf (1936) Shoqata Ndërkombëtare e Artistëve më kërkoi të shpjegoj aq shkurt sa ...

Read More

Është e sigurt se shkrimtarët duhet të jenë të vërtetë, të mos e gënjejnë ...

Read More

Përshëndetje miq, Ky është buletini i librave të rinj nga letërsia, filozofia dhe biografia ...

Read More

Nuk e marr dot me mend se si dikush me trutë në rregull vendos ...

Read More

Të dashur miq, Disa libra interesantë janë shfaqur në botën e librit shqip gjatë ...

Read More

Përshëndetje miq, Urojmë që festat e fundvitit t’ju gjejnë shëndoshë e mirë dhe të ...

Read More