“Shkretëtira e Tartarëve”, botuar për herë të parë në vitin 1940, është një roman ...

Read More

Në vitin 2003, një mjek nga Kalifornia publikoi një roman, Gjuetari i balonave, për ...

Read More

Romanet e para të përkthyera në anglisht nga japonezi më i famshëm në botën ...

Read More

Një përkthyes nga frëngjishtja në anglisht dhe profesor i letërsisë shpjegon dilemën klasike të ...

Read More

Përgjatë shumë shekujve, shkrimtarët janë detyruar të mbajnë gojën dhe të mos përdorin nëpër ...

Read More

Mund ta gjeni këtu Parathënia e përkthyeses Atena Bishka Atë të premte fundmarsi 2009 ...

Read More