Fjalët “e pista” dhe letërsia
Jordan B. Peterson dhe “12 Rregulla për jetën – një antidot ndaj kaosit”
Terrori kundër të vërtetës në Bjellorusi
Të rejat nga bota e librit, mars 2021
Mbi librin Lavdi Katalonisë, nga George Orwell
Një librashitës në Kansas bindi lexuesit të paguajnë më shtrenjtë se sa në Amazon