Disa fije floku nga Ludwig van Beethoven dhe teknologjia më moderne e mundshme zbuloi ...

Read More

Shkrimtari britanik i mirënjohur edhe nga lexuesi shqiptar, na flet në këtë libër për ...

Read More

Romani, i cili analizon Rusinë Sovjetike, autoritarizmin, strukturat e pushtetit dhe një periudhë shkrimtarësh ...

Read More

Disa libra interesantë mbërritën në librari gjatë ditëve të fundit nga letërsia botërore dhe ...

Read More

Virginia Woolf (1936) Shoqata Ndërkombëtare e Artistëve më kërkoi të shpjegoj aq shkurt sa ...

Read More

Është e sigurt se shkrimtarët duhet të jenë të vërtetë, të mos e gënjejnë ...

Read More