Fragment nga Lavdi Katalonisë nga George Orwell
Fragment nga libri Katër librat, Yan Lianke
ËNDRRA, Fragment nga libri Kremlini prej sheqeri, Vladimir Sorokin
Fragmente nga libri Asgjë s’është e vërtetë dhe çdo gjë është e mundur nga Peter Pomeratnsev
Fragment nga romani 15 ditë prilli nga Anisa Markarian
Një fragment kuptimplotë nga romani Skënderbeu nga Sabri Godo