Të mësosh të përshkosh distancën. Haruki Murakami Haruki Murakami Ka kaluar një kohë e ...

Read More

Librin mund ta blini këtu: E shkruar nga viti 1905 kryevepra e Natsume Sõsekit, ...

Read More

“Shkretëtira e Tartarëve”, botuar për herë të parë në vitin 1940, është një roman ...

Read More

Vladimir Sorokin Më 24 shkurt, prazmorja e “autokratit të ndritur” që bartte Vladimir Putinin ...

Read More

Kur britanikët kolonizuan Indinë dhe vende të tjera të Azisë Jugore, ata zbuluan se ...

Read More