Tetë citime nga Milton Friedman
Për çfarë flet libri Kapitalizmi dhe Liria?
Thomas Piketty, ekonomisti radikal francez që rrëzon kapitalizmin
Historia e kapitalizmit italian parë nga prapaskenat
Libër i ri: Fundi i varfërisë, Jeffrey D. Sachs