DUKE LEXUAR HAMLETIN
Benedict de Spinoza – biografi e shkurtër
Si përcaktoi Lëvizja Surealiste rrjedhën e historisë së artit
Shkrimtarë, piktorë, skulptorë dhe ekonomistë, legjenda e grupit Blumsburi
Çfarë kuptimi ka letërsia? Fjalimi spektakolar i Saul Bellow me rastin e pranimit të çmimit Nobel në vitin 1976.
Një tablo e vjedhur e Gustav Klimt mund të jetë gjetur e fshehur në murin e një muzeu në Itali