DUKE LEXUAR HAMLETIN

Nga: Liu i Cakut16 Maj, 2021

Një parcelë e pluhurosur pranë varrezës

Përtej saj, një lum që vezullon blu.

Ti më the: Shko merr atë te manastiri,

Ose gjej një budalla të martohet me ty…

E pra, princat janë të zgjuar për fjalime të tilla,

Ndërsa një vajzë shpërthen lehtë në vajtime,

Le të ikin këto fjalë si palltot e dimrit

Pas tij për dhjetë mijë vjet.

Kiev 1909

Ana Akhmatova

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Për çfarë flet novela Terezë Deskeiru nga François Mauriac

Tonio Kregëri dhe konflikti mes të jetuarit dhe artit

Rekomandime për leximet e verës

Për çfarë flet romani Alef nga Paulo Coelho