• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Titujt e serisë Ton Gejts, autore Liz Pichon

Titujt e serisë Ton Gejts, autore Liz Pichon

Nga: Silvi Hoxha4 Maj, 2018

Më poshtë po rendisim listën e librave të serisë së aventurave të Tom Gejts në librarinë tonë:

1. Bota brilante e Tom Gejts, Liz Pichon

Unë jam Tom Gejts. Kur mësuesit e mi nuk i drejtojnë sytë e tyre të zgurdulluar nga unë, mua më pëlqen të vizatoj dhe të mendoj për mënyra të ndryshme se si të mërzis Delian. Mësuesit e mi mendojnë se jam i papërqendruar dhe më “mungon pikësynimi”.

Shiko më shumë: https://www.shtepiaelibrit.com/store/sq/libra-me-aventura/4600-bota-brilante-e-tom-gejts-liz-pichon.html

2. Tom Gejts, Absolutisht fantastik (në disa gjëra), Liz Pichon

Po pres me padurim udhëtimin shkollor (nëse mund ta gjej formularin). Edhe Delia dëshiron që unë të iki (Ende këtu ti?). Do të ketë gjëra shumë të bukura për të bërë. Si:
• Të bëjmë trapa.
• Të bëjmë festa në mesnatë.
• Si dhe të kemi kujdes nga disa krijesa të çuditshme.

Tom Gejts, Absolutisht fantastik (në disa gjëra), Liz Pichon

Shiko më shumë: https://www.shtepiaelibrit.com/store/sq/per-femije-8-14-vjec/5881-tom-gejts-absolutisht-fantastik-ne-disa-gjera-liz-pichon.html

3. Tom Gejts, Ide gjeniale (kryesisht), Liz Pichon

Kjo është fytyra ime kur më vijnë ide gjeniale (gjë që ndodh shpesh). Markusit i pëlqen të mendojë se ka ide të mira, por pjesa më e madhe e tyre janë kot. Kur xhaxhi Kevini thotë se është ekspert në gjithçka, babi bën këtë fytyrë. Ndërsa ky jam unë, kur Delias i shkatërrohen flokët.

Tom Gejts, Ide gjeniale (kryesisht), Liz Pichon

Shiko më shumë: https://www.shtepiaelibrit.com/store/sq/per-femije-8-14-vjec/5703-tom-gejts-ide-gjeniale-kryesisht-liz-pichon.html

4. Tom Gejts, Justifikime të shkëlqyera (dhe gjëra të tjera të mira), Liz Pichon

Sinqerisht shpresoj që Tomi tashmë e ka marrë veten nga dëmtimi i qenit të tërbuar që e sulmoi atë ditën e fundit të semestrit, ndërsa ai ishte duke ardhur për në shkollë. Ishte fat i madh që kishte me vete fletoren e detyrave të shtëpisë për t’u mbrojtur.

Tom Gejts, Justifikime të shkëlqyera (dhe gjëra të tjera të mira), Liz Pichon

Shiko më shumë: https://www.shtepiaelibrit.com/store/sq/per-femije-8-14-vjec/4933-tom-gejts-justifikime-te-shkelqyera-liz-pichon.html

5. Tom Gejts, Gjithçka është e mrekullueshme (pak a shumë), Liz Pichon

Lajme të mira…

1. Po regjistrojmë gjelin në një konkurs të zonës për qentë kështu që (sa për ndryshim) ai ka erë të mirë dhe është i pastër.
2. Zëri im i mrekullueshëm i të kënduarit po e çmend Delian… Jeah!

Tom Gejts, Gjithçka është e mrekullueshme (pak a shumë), Liz Pichon

Shiko më shumë: https://www.shtepiaelibrit.com/store/sq/per-femije-8-14-vjec/4932-tom-gejts-gjithcka-eshte-e-mrekullueshme-liz-pichon.html

6. Tom Gejts, Gostitje tepër të veçanta (jo), Liz Pichon

Gjithë kjo dëborë do të thotë se kam një ditë pushim nga shkolla! Urra! Sa keq që më duhet ta kaloj me Markusin (i cili është shumë i mërzitshëm). Xhaxha Kevini mendon të bëjmë një portret familjar për pesëdhjetëvjetorin e martesës së fosileve (ky nuk është aspak koncepti im i dhuratës).

Tom Gejts, Gostitje tepër të veçanta (jo), Liz Pichon

Shiko më shumë: https://www.shtepiaelibrit.com/store/sq/per-femije-8-14-vjec/5900-tom-gejts-gostitje-teper-te-vecanta-jo-liz-pichon.html

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Të rejat nga bota e librit, shkurt 2021

Henryk Sienkiewicz – biografi e shkurtër

Pesë libra që ia vlen të lexohen mbi Parisin

“Bob Legjenda”-Një roman i ri nga Arlinda Guma