Qeveria e Federatës Ruse urdhëroi mobilizimin e parë të pjesshëm që nga Lufta e ...

Read More

Ernesto Sábato, (1911 – 2011) ishte shkrimtar, gazetar dhe eseist argjentinas, romanet e të ...

Read More

Sot është një nga librat që paraqet shpirtin e Amerikës ndërsa autori konsiderohet si ...

Read More

Të mësosh të përshkosh distancën. Haruki Murakami Haruki Murakami Ka kaluar një kohë e ...

Read More

Librin mund ta blini këtu: E shkruar nga viti 1905 kryevepra e Natsume Sõsekit, ...

Read More