Konspiracion

Information

Speciale

Konspiracion
Zbuloni libra në shqip nga letersia botërore me tematika konspiracioni.

Konspiracion Janë 39 produkte.

për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 39 artikuj
 • $14.08 $17.60 -20% Ne gjendje

  Po ju jap një paralajmërim. Po qe se jeni plotësisht të qetë dhe të kënaqur me këndvështrimin e veçantë që keni për njerëzimin, fenë, historinë dhe botën në tërësi, mos lexoni më tej...Historia e fshehtë që bashkon Komisionin Trepalësh me Masonët dhe Piramidat e Mëdha.

  $14.08 $17.60 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $7.89 $9.86 -20% Është shitur

  Një libër i shumë debatuar që ngre akuza për ekzistencën e një komploti botëror përgjegjës për të gjitha fatkeqësitë që njerëzimi ka përjetuar në dyqind vitet e fundit dhe që drejtohet nga një grusht familjes super të pasura. 

  $7.89 $9.86 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $14.08 $17.60 -20% Është shitur

  Laurence Gardner ka studiuar historinë, strukturën organizative dhe praktikën, në kontekstin e thellimeve të mëdha, në brendësinë e të cilave kanë dalë gjithmonë lidhjet me Masonerinë, të dobëta apo të forta qofshin. Këto kërkime e kanë çuar autorin e librit të përballojë, duke i studiuar thellë, tema si institucionet kalorsiake.

  $14.08 $17.60 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $13.52 $16.90 -20% Është shitur

  A duhet marrë seriozisht libri Kodi i Da Vinçit? Po, sipas autorit të këtij studimi që shqyrton romanin e Dan Braunit, duke vënë në pah pasaktësitë (historike, gjeografike, artistike).

  $13.52 $16.90 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $11.27 $14.09 -20% Ne gjendje

  Qëllimi i iluminatëve është të degradojnë e të skllavërojnë njerëzimin mendërisht dhe shpirtërisht, nëse jo fizikisht. Influenca e këtij grupi është si një kancer që shtrihet në të gjithë shoqërinë. 

  $11.27 $14.09 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $12.39 $15.49 -20% Ne gjendje

  Ajo që ka lidhje me titullin e këtij libri, shpjegohet tek profecitë dhe kalendari i fiseve Maya, të cilët janë një popull i vjetër në Amerikën Qendrore dhe me dije të habitshme astronomike për nivelin tonë të njohurive shkencore; ky kalendar mbaron në mënyrë të pashpjegueshme në vitin 2012 dhe pikërisht më 22 dhjetor.

  $12.39 $15.49 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $12.96 $16.20 -20% Është shitur

  Ne jetojmë në një botë e cila është sunduar në mënyrë të pandërprerë nga teknologjia e re revolucionare, por sipas autorit anglez David Icke, robotët e vërtetë të planetit jemi ne, njerëzit. Icke zbulon rritjen e alarmit ndaj rrezikut, sepse njerëzit e të gjitha kombeve e kanë lejuar veten të jenë të programuar nga idetë të cilat atyre ua kanë ushqyer ata...

  $12.96 $16.20 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $11.27 $14.09 -20% Është shitur

  Ngjarjet e lidhura me këtë histori janë shpesh të shkaktuara nga një "dorë e fshehtë" që ka lidhje me mbretër, princesha dhe njerëz të plotfuqishëm që veprojnë nga prapaskena. Fenomeni është shpjeguar dhe legjendat e thurura mbi Rotshildët janë shteruar nga ky libër.

  $11.27 $14.09 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $14.40 $18.00 -20% Ne gjendje

  Padyshim që Xhim Marrs (Jim Mars) është ndër figurat më autoritare në fushën e ufologjisë. Trajtimi i vizitave të Jashtëtokësorëve (JT) ka qenë në fakt një temë që e ka shoqëruar njeriun prej shekujsh, qoftë në historitë dhe rrëfenjat verbale popullore të trashëguara, qoftë në artefaktet e zbuluara në Sumeri qysh 6-7 mijë vjet përpara.

  $14.40 $18.00 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $10.14 $12.68 -20% Është shitur

  Autorja jep një informacion duke u nisur nga deshifrimi i kodeve të Dhiatës së Re dhe të fjalive të profetëve para mesianikë për të shkuarën e planetit tonë (edhe të sistemit tonë diellor dhe galaktik), për racat e ndryshme dhe ndërtimin e vjetër të kozmogonisë të krijuar nga Perëndia.

  $10.14 $12.68 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $11.27 $14.09 -20% Ne gjendje

  Numerologjia është konsideruar si shkencë qysh në lashtësi. E tillë trajtohet ajo edhe në librat e nderuar, që rrjedhin nga misteret e kësaj lashtësie, në të cilat bazoheshin praktikat mbi numerologjinë dhe gematrinë (sipas Kabalës së jahudinjve apo literaturës rabinike).

  $11.27 $14.09 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $13.52 $16.90 -20% Është shitur

  "Imperium" është një libër rebel, i cili predikon vlerat e një shoqërie të mbyllur, një libër i natyrës filozofike historiko-politike. Natyrisht që një libër i quajtur i tillë nga vetë autori, ndoshta duhet trajtuar si me natyrë më të fortë etatiste, pasi atë e përshkon filli i dukshëm i analizës kritike historike të veprimeve dhe gabimeve të...

  $13.52 $16.90 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
Jeni duke parë 1 - 12 nga 39 artikuj