• Banner

Tomás Eloy Martínez

Tomás Eloy Martínez

Filtrat aktiv

Botuesi: Dituria

Purgatori, Tomás Eloy Martínez

Emilia Dupuji përballet me të shoqin, Simon Kardoson, në restorantin Trudy Tuesday, 30 vjet pasi ai ka vdekur. Kështu fillon Purgatori, vepra e fundit dhe shumë afër jetës personale e njërit prej romancierëve më të mëdhenj latinoamerikanë, Tomás Eloy Martínez.

Çmimi 1 000 Lekë
More
Në gjendje