Kategoritë

Botuesit

Autorët

Wisdom from vine and wine, Andrea Shundi, Ahmet Osja Shihe të plotë

Wisdom from vine and wine, Andrea Shundi, Ahmet Osja

Libri paraqet 600 fjalë të urta nga brumi i shqipes që lidhen me vreshtarinë dhe verëtarinë, shoqëruar me shtjellimin agronomik për rritjen e hardhisë dhe prodhimin e rrushit si edhe me shtjellimin enologjik për prodhimin dhe shijesimin e verës.

Info shtesë

SKU002054

Disponueshëria: Ne gjendje

$13.52

Me ulje çmimi!

-20%

$16.90

Titulli: Wisdom from vine and wine
Origjinali: Vreshtaria dhe verëtaria shqiptare
Gjinia: Vinikulturë
Autori: Andrea Shundi, Ahmet Osja
Shqipëroi: John Mark Fuller
Shtëpia botuese: Winston – Salem
Viti: 2011
Fq. 254
Pesha: 0.284 kg

Mbi librin

Libri paraqet 600 fjalë të urta nga brumi i shqipes që lidhen me vreshtarinë dhe verëtarinë, shoqëruar me shtjellimin agronomik për rritjen e hardhisë dhe prodhimin e rrushit si edhe me shtjellimin enologjik për prodhimin dhe shijesimin e verës. Çdo fjalë e urtë është shkruar në shqip dhe anglisht, në mënyrë që lexuesi të krahasojë dhe të shijojë përmbajtjen në të dy gjuhët.