Kategoritë

Botuesit

Autorët

Fjalor Greqisht - Shqip, Lavdimir Marku Shihe të plotë

Fjalor Greqisht - Shqip, Lavdimir Marku

• Rreth 40 mijë fjalë e shprehje më të përdorshme në gjuhën e folur dhe të shkruar greke• Mbi 60 mijë referenca• Specifikime të fjalëve në fushat ku ato përdoren• Një shtojcë e shkurtër gramatikore

Info shtesë

2143

Disponueshëria: In Stock

$20.28

Me ulje çmimi!

-20%

$25.35

libërNga (sasia)Ulja
Fjalor Greqisht - Shqip, Lavdimir Marku3 --$2.54

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

 • Fjalor Anglisht - Shqip, Pavli Qesku

  Fjalor...


  70 mijë fjalë bazë e mbi 250 mijë referenca për...

 • Fjalor Shqip - Serbisht, Hasan Cipuri

  Fjalor Shqip...


  • Me rreth 45 mijë fjalë• Me 25 mijë shprehje e...

 • Fjalor Gjermanisht - Shqip, Ali Dhrimo

  Fjalor...


  • Fjalori i ri gjermanisht – shqip, fryt i një...

Titulli: Fjalor Greqisht - ShqipOrigjinali: Fjalor Greqisht - ShqipGjinia: FjalorAutori: Lavdimir MarkuShtëpia botuese: InfBotuesViti: 2010Fq. 878Pesha: 1.34 kgISBN: 978-99956-720-3-4 Mbi librin • Rreth 40 mijë fjalë e shprehje më të përdorshme në gjuhën e folur dhe të shkruar greke• Mbi 60 mijë referenca• Specifikime të fjalëve në fushat ku ato përdoren• Një shtojcë e shkurtër gramatikore• Emrat kryesorë gjeografikë• Shkurtimet më të përdorshme