Kategoritë

Botuesit

Autorët

Histori e Skenderbeut, Naim Frasheri Shihe të plotë

Histori e Skenderbeut, Naim Frasheri

Disponueshëria: Nuk e kemi më këtë libër në depo


Më njoftoni kur ta rimerni

$11.27

Me ulje çmimi!

-20%

$14.09

Titulli: Histori e Skënderbeut (kopertinë e trashë)
Gjinia: Poemë
Autori: Naim Frashëri
Shtëpia botuese: Naim Frashëri
Viti: 1953
Fq. 352
Pesha: 0.484 kg.

Redaktuar dhe pajisur me shënime nga Prof. Kristaq Cipo.