• Banner

• I ri

Asnjëherë të martën, Bashkim Hoxha

700 Lekë
Sasia
Në gjendje

Përshkrimi

Titulli: Asnjëherë të martën
Origjinali: Asnjëherë të martën
Gjinia: Roman
Autori: Bashkim Hoxha
Shtëpia botuese: Onufri
Viti: 202
Fq. 136
Pesha: 0.23 kg
ISBN: 978-9928-391-14-8
Ky libër është në gjuhën shqipe

Mbi librin

- Të martën e kam pushim, nuk bëj vrasje. E kam ters. Të mërkurën, po. Pastaj do të iki.
- Pse? Të ka ndodhur ndonjë gjë e keqe për ditë të martë?
- Nuk ka më keq. Ka qenë e martë dita kur unë kam lindur.

Detajet e librit
16 libra të tjera në këtë kategori:

Botuesi: Albas

Si katër çiliminj u bënë biznesmenë, Bedri Dedja

Shkrimtari aq i dashur për fëmijë, Bedri Dedja, do të na çojë përsëri në Sdikuisht, në kryeqytetin e përrallave të tij, kësaj here për të na njohur me të fshehtat e biznesit, me sekretet e qyteteve Gëzimburg dhe Skarcomania, me magjistaren Inteligjenca Artificiale, me autostradat dhe semaforët kozmikë...

Çmimi 700 Lekë
More
Në gjendje

Botuesi: Pema

Patriotizmi Kushtetues, Jan-Werner Müller

"Patriotizmi Kushtetues" ofron një teori të re të nënshtetësisë dhe besnikërisë qytetare për demokracitë liberale, kulturalisht të larmishme. Duke refuzuar përshkrimet konvencionale të nacionalizmit liberal dhe kozmopolitizmit, Jan-Werner Müller argumenton për një formë të përkatësisë politike, të përqendruar në normat universaliste të përshtatura për...

Çmimi 750 Lekë
More
Në gjendje

Lindja e dytë, Robert Krause

Mirë se erdhe në këtë eksplorim të mrekullueshëm të Perëndisë, jetës dhe besimit! Në këtë udhëtim, do të ecësh përkrah një burri, i cili kishte shumë pyetje dhe dyshime në zemrën e tij. Ai quhet Nikodem. Nikodemi pati mundësinë t’i bënte Perëndisë pyetjet që kishte dhe t’i shprehte dyshimet e tij. Ai mund të ketë pasur ndonjë pyetje të njëjtë me të tuat...

Çmimi 200 Lekë
More
Në gjendje

Botuesi: Berk

Krokodili, Fjodor Dostojevski

Përmbledhje me dy novela e Dostojevskit, përkthyer në 1978 në Burgun e Burrelit. Krokodili vjen për herë të parë në gjuhën shqipe, në varietetin gjuhësore të shkodranishtes letrare.

Çmimi 900 Lekë
More
Në gjendje

Botuesi: Bota Shqiptare

Një gjë e vetme, Gary Keller, Jay Papasan

Të duhet më pak shpërqendrim, më pak ngarkesë. Lumi i madh i e-maileve, teksteve, mesazheve e takimeve të përditshme të shpërqendron dhe të streson. Kërkesat e njëkohshme nga puna dhe familja sa vijnë e shtohen. Me çfarë kostoje? Punë e dorës së dytë, afate që nuk i kap dot, pagesa më të ulëta, përparim më i ngadaltë në karrierë dhe shumë stres.

Çmimi 1 000 Lekë
More
Në gjendje

Botuesi: Erik Botime

Të dua, Francesko Alberoni

Në të njejtën kohë jemi plot dëshirë për të jetuar, por vetem me të dashurin tonë. Cikli i jetës së re, fillon dhe mbaron vetëm me të. Kjo pamundësi për ta përfytyruar kohën pa atë, do te thotë të humbasësh, të biesh në humnerë. 

Çmimi 1 000 Lekë
More
Në gjendje

Botuesi: Dituria

Përmasa e katërt, Janis Ricos

Përmasa e katërt, që i jep titullin librit, është, sipas vetë poetit, koha, jo thjesht koha biologjike që rrënon, shkatërron dhe e shpie njeriun drejt vdekjes, por kryesisht koha historike, e cila e shkundullon protagonistin dhe e detyron të luftojë me të shkuarën dhe të ardhmen, në mënyrë që, duke shqyrtuar veprat e veta, të shpjegojë shkaqet që i...

Çmimi 1 000 Lekë
More
Në gjendje

Botuesi: Albas

Shtatë të çmendurit, Roberto Arlt

Romani është i mbushur me monologë, që i shtyjnë personazhet në disa përsiatje, njëherazi të lajthitura dhe të mençura, në të cilat shtrohet çështja e çmendurisë absolute të shoqërisë, mizorisë së kapitalizmit, ftohtësisë së industrializimit dhe teknologjisë, duke i vënë ato në kontrast me dobësinë dhe brishtësinë e njeriut të vdekshëm që i ka krijuar. 

Çmimi 1 100 Lekë
More
Në gjendje

Botuesi: Dituria

Memento mori, Doros Antoniadis

Ky është një triller policesk me sfond Greqinë moderne, me pleksjen e ngjarjeve të shkuara dhe ato momentale, me me një shkrim plot tension dhe dramacitet, që do të ju mbaj pezull deri në faqen e fundit. 

Çmimi 800 Lekë
More
Në gjendje

Botuesi: Minerva

Psikologjia e Parasë, Morgan Housel

Paraja - investimi, financat personale dhe vendimet e biznesit - zakonisht mësohet si një fushë e bazuar në matematikë, ku të dhënat dhe formulat na tregojnë saktësisht se çfarë të bëjmë. Megjithatë, në jetën reale njerëzit nuk i marrin vendimet financiare në kompjuter.

Çmimi 1 200 Lekë
More
Në gjendje

Arsen Lupen, Maurice Leblanc

Një personazh i krijuar në vitin 1905 fitoi një jetë të dytë në botë dhe në Shqipëri falë një seriali të publikuar së fundmi nga shëbimi televiziv Netflix. Kjo është edhe hera e parë që ky personazh dhe krijuesi i tij, shkrimtari Maurice Leblanc, vjen në gjuhën shqipe. 

Çmimi 1 000 Lekë
More
Në gjendje
Përshtypjet (0)