Kategoritë

Botuesit

Autorët

Kodi Civil dhe i Procedures Civile Shihe të plotë

Kodi Civil dhe i Procedures Civile

Titulli: Kodi Civil dhe i Procedurës Civile (kopertinë e trashë)
Origjinali: Kodi Civil dhe i Procedurës Civile
Gjinia: Drejtësi
Shtëpia botuese: Alb Juris
Viti: 2012
Fq. 764
Pesha: 0.911 kg
ISBN: 978-99956-753-2-5

Info shtesë

2859

Disponueshëria: Ne gjendje

$16.90

Me ulje çmimi!

-20%

$21.13

Titulli: Kodi Civil dhe i Procedurës Civile (kopertinë e trashë)
Origjinali: Kodi Civil dhe i Procedurës Civile
Gjinia: Drejtësi
Shtëpia botuese: Alb Juris
Viti: 2012
Fq. 764
Pesha: 0.911 kg
ISBN: 978-99956-753-2-5