- Çmim i zbritur
![Djallit i pelqen e embel, Lauren Weisberger Djallit i pelqen e embel, Lauren Weisberger](https://shtepia.b-cdn.net/store/5592-large_default/djallit-i-pelqen-e-embel-lauren-weisberger.jpg)
Referenca: 2804
Referenca: SKU000001
Botuesi: Mitrush Kuteli
Referenca: SKU001694
Botuesi: Vellezerit Tafa
Referenca: SKU001740
Botuesi: UET Press
Referenca: SKU000660
Botuesi: Onufri
Bet Robinson, një njëzeteshtatëvjeçare nga Nju-Jorku, ish-nëpunëse banke që ëndërron të gjejë princin e kaltër, nuk arrin ta besojë kur merret në punë nga agjencia më e famshme e marrëdhënieve publike në Manhatan, me detyrën që të organizojë festat më të jashtëzakonshme.
Titulli: Djallit i pëlqen e ëmbël
Origjinali: Everyone Worth Knowing
Gjinia: Roman
Autore: Lauren Weisberger
Shqipëroi: Enkeleida Ferrollari
Shtëpia botuese: Dudaj
Viti: 2008
Fq. 478
Pesha: 0.395 kg.
ISBN: 978-99943-0-066-2
Bet Robinson, një njëzeteshtatëvjeçare nga Nju-Jorku, ish-nëpunëse banke që ëndërron të gjejë princin e kaltër, nuk arrin ta besojë kur merret në punë nga agjencia më e famshme e marrëdhënieve publike në Manhatan, me detyrën që të organizojë festat më të jashtëzakonshme.
Pasi lë mënjanë kostumet dhe këpucët e sheshta, në ekuilibër të plotë mbi një palë taka, shumë shpejt Beti bëhet një nga më të mirat në fushën e vet, e vëmendshme ndaj çdo detaji dhe e aftë të plotësojë çdo lloj teke. Por një mëngjes, pas një feste, e gjen veten në shtratin e donzhuanit më të kërkuar të qytetit, Filip Ueston. Mban veshur vetëm një palë të mbathura Dolce&Gabbana dhe kupton që është në telashe të mëdha.
Nuk mban mend asgjë nga nata e mëparshme, por për një gjë është e sigurt: nuk mund të ketë shkuar me një tip si ai. Mjaftojnë shumë pak orë që emri i saj të përfundojë në kopertinat e gazetave e revistave më të njohura të thashethemeve që shkruajnë me gërma të mëdha: "Ja gruaja që i zuri vendin Gwyneth Paltrow-t".
Për agjencinë ku punon është një triumf i vërtetë, reklama që përfitojnë është e jashtëzakonshme. Por për Betin është ferri vetë dhe djalli kësaj here është Filip Ueston, që nuk e lë të qetë për asnjë çast, duke pretenduar që ajo t'i plotësojë çdo dëshirë. Dhe Beti nuk thotë dot jo. Karriera është shumë e rëndësishme, por jeta e saj personale po merr të tatëpjetën.
Udhëzues i shkurtër mbi procesin e porositjes së librave nëpërmjet faqes tonë.
Shkarkime (292.13KB)Referenca: SKU001183
Referenca: SKU000607
Botuesi: Skanderbeg Books
Referenca: SKU000726
Referenca: SKU001248
Botuesi: Kokona
Referenca: SKU000597
Botuesi: Skanderbeg Books
Referenca: SKU000070
Botuesi: Botimet Dudaj
Referenca: SKU000261
Referenca: SKU000410
Referenca: SKU001180
Referenca: SKU000017
Botuesi: Toena
Referenca: SKU000233
Botuesi: Cabej
Referenca: SKU001171
Referenca: SKU000725
Referenca: SKU001324
Botuesi: Toena
Referenca: SKU001179
Botuesi: Morava
Referenca: SKU000728
Referenca: SKU000086
Referenca: K1R2P29
Botuesi: Dituria
Referenca: 2385
Botuesi: Dituria
check_circle
check_circle