Kategoritë

Botuesit

Autorët

Rotshildet - Dinastia e parase, Dr. John Coleman Shihe të plotë

Rotshildet - Dinastia e parase, Dr. John Coleman

Ngjarjet e lidhura me këtë histori janë shpesh të shkaktuara nga një "dorë e fshehtë" që ka lidhje me mbretër, princesha dhe njerëz të plotfuqishëm që veprojnë nga prapaskena. Fenomeni është shpjeguar dhe legjendat e thurura mbi Rotshildët janë shteruar nga ky libër.

Info shtesë

SKU001627

Disponueshëria: Nuk e kemi më këtë libër në depo


Më njoftoni kur ta rimerni

$11.27

Me ulje çmimi!

-20%

$14.09

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Titulli: Rotshildët - Dinastia e parasë
Origjinali: The Rothschild Dinasty
Gjinia: Konspiracion, histori
Autori: Dr. John Coleman
Shqipëroi: Artan Meçi
Shtëpia botuese: Helga's Secrets
Viti: 2010
Fq. 278
Pesha: 0.31 kg
ISBN: 978-99956-816-5-4

Mbi librin

Ngjarjet e lidhura me këtë histori janë shpesh të shkaktuara nga një "dorë e fshehtë" që ka lidhje me mbretër, princesha dhe njerëz të plotfuqishëm që veprojnë nga prapaskena. Fenomeni është shpjeguar dhe legjendat e thurura mbi Rotshildët janë shteruar nga ky libër i cili për më tepër tregon edhe intrigat e Rotshildëve të cilët mundën të rrëzonin njerëz si Napoleoni dhe Carin Aleksandër II i Rusisë.

Legjendat tregojnë së "aftësitë financiare gjeniale" të Majer Amshel u trashëguan më vonë nga bijtë e tij, por e vërteta është një histori krejt tjetër, ashtu siç na e pasqyron shumë qartë Dr. Koleman me të dhënat e mirëdokumentuara të tij, të cilat i tejkalojnë edhe legjendat më të njohura të cilat e fshehën karakterin e vërtetë të kësaj familjeje.

Sesi Majer Amshel ia doli mbanë dhe cilat ishin hapat e ndërmarra që e nxorën familjen e tij nga errësira në poltronën e "drejtuesit virtual të Evropës", këto janë çka e bëjnë këtë libër shumë tërheqës. Ky libër i mrekullueshëm nuk ka të bëjë vetëm me të kaluarën, por edhe me të tashmen dhe të ardhmen e njerëzimit. Ai do të ndihmojë të qartësohen shumë nga ngjarjet që i mundojnë njerëzit e zakonshëm si për shembull lufta në Irak dhe kërcënimet për luftë kundër Iranit.