Kategoritë

Botuesit

Autorët

Vizione te qarta, Pjerin Thomai Shihe të plotë

Vizione te qarta, Pjerin Thomai

Titulli: Vizione të qartaAutori: Pjerin ThomaiShtëpia botuese: Xhumrra, Durrësf. 462Pesha: 2.12 kgFormati: 28x20 cmMbi librinLibri "Vizione të qarta" që vjen në dritë për lexuesin, është dëshmi e ekzistencës së disid

Info shtesë

SKU001427

Disponueshëria: In Stock

$5.63

Me ulje çmimi!

-20%

$7.04

libërNga (sasia)Ulja
Vizione te qarta, Pjerin Thomai3 --$0.70

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

 • C'po behet me ceshtjen came, Miranda Vickers

  C'po behet...


  Cështja çame ka tri aspekte kryesore: së pari,...

 • Leximi i ndaluar dhe shkrimet e fshehura, Mira Meksi

  Leximi i...


  Leximi i ndaluar dhe shkrimet e fshehura është...

 • Folklori shqiptar, Gjergj Zheji

  Folklori...


  Folklori dhe folkloristikaVështrim në...

Titulli: Vizione të qartaAutori: Pjerin ThomaiShtëpia botuese: Xhumrra, Durrësf. 462Pesha: 2.12 kgFormati: 28x20 cmMbi librinLibri "Vizione të qarta" që vjen në dritë për lexuesin, është dëshmi e ekzistencës së disidencës në Shqipëri, në kohën e monizmit, këtij fakti që disa njerëz e qarqe të huaja e të vendit, nuk duan ta pranojnë.Ky libër tregon se Shqipëria gjithmonë në çdo kohë, në çdo etapë, ka patur protagonistët e vetë, të dalë thjeshtë nga gjiri i popullit, protagonistë që ngelen në hije për shumë arsye, një pjesë e së cilave janë hedhur në këtë libër.Libri në vetvete, përmban të dhëna interesante të cilat ia vlen ti lexosh. Kapen shumë fusha, ku më shumë dominon ekonomia, fusha që ka shqetësuar autorin, ku dhe ai është më i përgatitur.Libri "Vizione të qarta" ashtu siç ka dhe titullin, shpreh dhe rrezaton vizione për atë që e lexon. Pra përfitimi me i madh do të jetë për atë që e lexon. Libri, ndonëse duket si një çështje personale e Pjerin Thomait, historia e tij, ne fakt po ta shohim më gjërë, është çështja e të gjithëve neve, shoqërisë e shtetit tonë, raportet e njerëzve me njeri-tjetrin dhe me shtetin, si dhe anasjelltas. E duke qenë kështu, mund të themi se ky libër është i joni, i tërë shoqërisë shqiptare, i Shqipërisë.