Kategoritë

Botuesit

Autorët

Globalizimi Ante Portas, Adrian Civici Shihe të plotë

Globalizimi Ante Portas, Adrian Civici

Me analizat dhe reflektimet e tij për aspekte të veçanta të globalizimit, autori synon t'u përgjigjet mjaft pyetjeve që lidhen me këtë fenomen dhe të japë efektin dhe pasojat e tij në ekonomitë kombëtare, në realitetin e sotëm dhe në nivelin e jetesës së popullsisë së çdo vendi.

Info shtesë

SKU000947

Disponueshëria: In Stock

$9.02

Me ulje çmimi!

-20%

$11.27

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Titulli: Globalizimi, Ante Portas
Autori: Adrian Civici
Shtëpia botuese: UET Press
Viti: 2009
Fq. 280
Pesha: 0.4 kg
ISBN: 99956-39-00-9

Mbi librin

Ky libër trajton probleme të globalizimit, që është një fenomen i pranishëm dhe po ndikon sot në gjithë botën, në gjithçka të jetës sonë të përditshme. Me analizat dhe reflektimet e tij për aspekte të veçanta të globalizimit, autori synon t'u përgjigjet mjaft pyetjeve që lidhen me këtë fenomen dhe të japë efektin dhe pasojat e tij në ekonomitë kombëtare, në realitetin e sotëm dhe në nivelin e jetesës së popullsisë së çdo vendi.