Referenca: 2804

Gruaja e fotografit, Enkelejd Lamaj (ebook falas)

"Historia e gruas së fotografit” është emri me të cilin e njohin të gjithë, ato pak herë që e përdorin, por, në të vërtetë, ajo është edhe historia e vetë fotografit, ose më saktë, është historia e teorisë së tij mbi rëndësinë e gjërave të vogla.
0,00 GBP
More
Në gjendje

Referenca: SKU000001

Botuesi: Mitrush Kuteli

Tregime të moçme shqiptare, Mitrush Kuteli

Përrallat e treguara nga Mitrush Kuteli përbëjnë pjesën më të rëndësishme të letërsisë shqiptare, një frymëzim për një numër të madh veprash të tjera letrare që pasuan përgjatë dekadave. Tregime të Moçme Shqiptare përbën një klasik të të gjitha kohërave.
5,83 GBP 6,48 GBP
More
Në gjendje

Referenca: SKU001740

Botuesi: UET Press

Enver Hoxha, Blendi Fevziu

Për shumë vite me radhë Enver Hoxha i imponoi historisë versionin e tij. Ai rezulton i paturpshëm për t'i transformuar ngjarjet, për t'i fshirë ose zhdukur personazhet dhe për të ngritur në histori një protagonist të vetëm: atë vetë.
12,49 GBP 13,88 GBP
More
Ne gjendje

Referenca: SKU000660

Botuesi: Onufri

Prilli i thyer, Ismail Kadare

Duke lexuar "Prillin e thyer" kuptohet lehtësisht përse dhe me çfarë force Ismail Kadare është pasionuar për tragjedinë dhe për dy përfaqësuesit më të shquar të saj, Shekspirin dhe Eskilin. "Miku, besa dhe gjakmarrja janë rrotat e mekanizmit të tragjedisë antike, dhe të futesh në mekanizmin e tyre është të shikosh mundësinë e tragjedisë."
8,33 GBP 9,25 GBP
More
Në gjendje
Të gjithë artikujt më të shitur
  • Çmim i zbritur
Teoria e partizanit, Carl Schmitt
  • Teoria e partizanit, Carl Schmitt

Teoria e partizanit, Carl Schmitt

Reklama
7,40 GBP
6,66 GBP Ruaj 10%
Sasia
Në gjendje

Përshkrimi

Titulli:Teoria e partizanit
Origjinali:Theories of Partisanen
Kategoria: Politik
Autori:Carl Schmitt
Shqipëroi: Qemal Velija
Botues:Reklama
Viti: 2024
Pesha: 0.150 kg
ISBN: 9789928308788
Ky libër është në gjuhën shqipe

Detajet e librit
Reklama
9789928308788
9789928308788
Bashkëngjitje
Shkarkime
KATËR HAPA PER TE POROSITUR

Udhëzues i shkurtër mbi procesin e porositjes së librave nëpërmjet faqes tonë.

Shkarkime (292.13KB)
16 libra të tjera në këtë kategori:

Botuesi: Mediaprint

Antologjia e poezive më të bukura në botë

Kam bindjen se ky libër përfaqëson disa nga arritjet më të mira të poezisë në botë, poezi e cila nuk kërkon të vetëspjegohet para kritikëve skeptikë dhe para lexuesve, përse është e tillë, një poezi që ka kurajon të vetëquhet poezi, ngase estetikisht përputhet me gjithë krijimtarinë poetike në tërësi, poezi që nderon përparësinë e komunikimit me lexuesin...
9,99 GBP 11,10 GBP
More
Në gjendje

Botuesi: Fan Noli

Lojë fëmijësh, Danielle Steel

Kur ngjarjet fillojnë të përshkallëzohen, jeta e saj eorganizuar trazohet. Kate zbulon ngadalë se lumturia është të jetosh jetën qëke zgjedhur. Por a mund të pranojë ajo rrugët që kanë ndjekur fëmijët e saj?
12,49 GBP 13,88 GBP
More
Në gjendje

Botuesi: Dituria

Ekzekutuesi, Lars Kepler

Përveç trupit. Një burrë rri pezull disa centimetra nga dyshemeja dhe duket sikur pluskon në ajër, duke ndjekur tingullin e qetë të violinës, përzier me zukatjen e pakëndshme të mizave. Kolegu që e thirri në vendin e krimit, kishte të drejtë: ka diçka të pashpjegueshme. Kufoma duket sikur pluskon në zbrazëti.
12,49 GBP 13,88 GBP
More
Në gjendje

Botuesi: Dukagjini

Imoralisti, André Gide

Në këtë libër, Gide-i eksploron dilemat morale të personazhit kryesor, Mishelit - pa dyshim, personazh autobiografik - duke e çuar atë në një rrugëtim të brendshëm për një çlirim nga normat dhe vlerat konvencionale, në mënyrë që ta gjejë vetveten.
6,66 GBP 7,40 GBP
More
Në gjendje

Botuesi: OMBRA GVG

Not kundër rrymës, Nenad Joldeski

Joldeski, i njohur për stilin e tij poetik dhe filozofik, krijon një histori që sfidon rrymat e zakonshme të jetës, duke eksploruar ndjeshmëri të thella dhe dilema njerëzore. Një roman që dëshmon se talenti dhe arti i bukur bëhet edhe pranë nesh, ne anën tjetër të liqenit të Ohrit.
6,66 GBP 7,40 GBP
More
Në gjendje

Botuesi: OMBRA GVG

Paraleli 42, John Dos Passos

SH.B.A. është lugina më e madhe në botë e rrethuar me male dhe kodra, është një grup zyrtarësh të babëzitur me shumë llogari bankare... janë shumë burra të groposur me uniforma në varrezat Arlington. SH.B.A. janë germat në fund të një adrese kur je larg shtëpisë. Por mbi të gjitha SH.B.A. është zëri i botës.
14,99 GBP 16,65 GBP
More
Në gjendje

Botuesi: Onufri

Pilisama Selfie, Zija Çela

Një realitet onomastik dhe topografik tërësisht i sendërgjuar, por me lidhje të forta me përditshmërinë shqiptare në të gjitha nivelet, deri edhe më i fundit, “patronazhistët” që kërkojnë diktatin e tyre mbi jetën e njerëzve.
9,99 GBP 11,10 GBP
More
Në gjendje

Botuesi: Albas

E shkuar e pakryer, Ermal Hasimja

Kjo është një histori e vërtetë ose, më saktë, një histori e përjetuar vërtet. Një histori pa ‘happy end’ dhe pa hero ngadhënjyes. Historia e një të shkuare të pambyllur dhe të hapur pafundësisht ndaj mundësisë të së keqes së jetuar, por të pakuptuar
7,08 GBP 7,86 GBP
More
Në gjendje

Botuesi: Dritan Tirana

Takohemi tek liqeni, Carley Fortune

Ajo ka nevojë për një plan dhe për ndihmë. Për habinë e saj, ndihma vjen në formën e Uillit, i cili mbërrin në resort nëntë vjet me vonesë, duke tërhequr një valixhe dhe me ofertën për të ndihmuar. Uilli mund të jetë i vetmi person që e kupton se çfarë po kalon Ferni.
11,66 GBP 12,95 GBP
More
Në gjendje