Kategoritë

Botuesit

Autorët

Permbledhese legjislacioni per urbanistiken dhe ndertimet Shihe të plotë

Permbledhese legjislacioni per urbanistiken dhe ndertimet

Titulli: Përmbledhëse legjislacioni për urbanistikën dhe ndërtimet (kopertinë e trashë)
Origjinali: Përmbledhëse legjislacioni për urbanistikën dhe ndërtimet
Gjinia: Drejtësi
Shtëpia botuese: Alb Juris
Viti: 2010
Fq. 586
Pesha: 0.723 kg
ISBN: 978-99956-804-5-9

Info shtesë

2856

Disponueshëria: Ne gjendje

$22.54

Me ulje çmimi!

-20%

$28.17