- Çmim i zbritur

Referenca: 2804
Referenca: SKU000001
Botuesi: Mitrush Kuteli
Referenca: SKU001694
Botuesi: Vellezerit Tafa
Referenca: SKU001740
Botuesi: UET Press
Referenca: SKU000660
Botuesi: Onufri
Ikona e filmave të Hollivudit Evelin Hygo, tashmë e moshuar dhe e, tërhequr nga bota, më në fund ndihet gati të thotë të vërtetën lidhur me jetën e saj magjepsëse dhe skandaloze.
Titulli: Shtatë bashkëshortët e Evelin Hygosë
Origjinali: The seven husbands of Evelyn Hugo
Gjinia: Roman
Autori: Taylor Jenkins Reid
Shqipëroi: Agim Doksani
Shtëpia botuese: Bota Shqiptare
Viti: 2022
Fq. 468
Pesha: 0.586 kg
ISBN: 978-9928-00-502-1
Ky libër është në gjuhën shqipe
Mbi librin
Ikona e filmave të Hollivudit Evelin Hygo, tashmë e moshuar dhe e, tërhequr nga bota, më në fund ndihet gati të thotë të vërtetën lidhur me jetën e saj magjepsëse dhe skandaloze. Por, kur zgjedh gazetaren e panjohur të një reviste, Monika Grantin, për këtë punë, askush nuk habitet më shumë se vetë Monika. Pse ajo? Dhe pse tani? Monikës nuk i shkojnë punët mirë. Burri e ka lënë, jeta profesionale 1 ka marrë rrugë pa krye. Pavarësisht se pse e zgjodhi Evelina për ti shkruar biografinë, Monika është e vendosur ta perdorë këtë mundësi për t’i dhënë shtysë përpara parrierës.
Në apartamentin luksoz të Evelinës, Monika dëgjon e mahnitur historite qe i tregon aktorja. Duke e nisur nga mbërritja në Los Anxhelos në vitet 1950, te vendimi për ta lënë biznesin e shfaqjeve në vitet 1980 dhe, sigurisht, duke i treguar edhe për shtatë burrat që kishte ndërruar, Evelina shtjellon një histori ambicieje të pamëshirshme, miqësish të papritura dhe dashurish të ndaluara. Monika fillon të ndihet mjaft e lidhur me yllin legjendar por, ndërsa historia e Evelinës i afrohet fundit, bëhet e qarte se, jeta e saj ndërthuret me atë të Monikës në mënyrë tragjike dhe të pakthyeshme.
Botuesi: Mediaprint
Botuesi: Minerva
Botuesi: Berk
Botuesi: Bota Shqiptare
Botuesi: Zenit Editions
Botuesi: Aeditions
Botuesi: Pema
Botuesi: Pema
Botuesi: Dritan Tirana
Botuesi: Dituria
Botuesi: Botart
Botuesi: Aleph
Botuesi: Botimet Dudaj
Botuesi: Fan Noli
Botuesi: Pika pa Siperfaqe
Ikona e filmave të Hollivudit Evelin Hygo, tashmë e moshuar dhe e, tërhequr nga bota, më në fund ndihet gati të thotë të vërtetën lidhur me jetën e saj magjepsëse dhe skandaloze.
check_circle
check_circle