Kategoritë

Information

Botuesit

Autorët

Lista e librave sipas autorit: Bashkim Shehu

Jeni duke parë 1 - 3 nga 3 artikuj
 • $7.89 $9.86 -20% Në gjendje

  Në këtë roman rrëfehet vënia në skenë e një opere të Mozartit, "Cosí fan tutte", në Shqipërinë e viteve '60, dhe se si veprimi skenik dhe pasojat e shfaqjes i kapërcejnë kufijtë e skenës, duke u ndërthurur në fatet e personazheve të ndryshëm.

  $7.89 $9.86 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $7.89 $9.86 -20% Në gjendje

  Drama psikologjike e një të riu në një raport problematik me autoritetin atëror, me autoritetin pushtetor dhe me autoritetin e Zotit. Rini e ndërprerë, dëshira dhe dashuri të gjymtuara: i përndjekur nën diktaturë me internim dhe me burg, i çorientuar në post – diktaturë.

  $7.89 $9.86 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $11.27 $14.09 -20% Në gjendje

  Në këtë libër, të shkruar në formë fjalori, lexuesit i paraqitet një galeri personazhesh e situatash: një ish-punonjës i çmendur i Arkivit sekret, një gazetar investigativ, një sozi i Enver Hoxhës dhe Pasardhësi i Enver Hoxhës, një projekti për ndërtimin e Bllokut të nëndheshëm, një biznesmen i çuditshëm nga Moska që vjen në Shqipëri për të kërkuar një...

  $11.27 $14.09 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
Jeni duke parë 1 - 3 nga 3 artikuj