Lista e librave të autorit ose përkthyesit Arben Idrizi

Filtrat aktiv

Botuesi: Pika pa Siperfaqe

Libri i dhunës, Arben Idrizi

Dhuna është komplekse dhe ciklike. Kur një individ, grup, autoritet, zgjedh ta ushtrojë, ai mundohet të gjejë, dhe më pas të imponojë, një pretekst për ta justifikuar.

Çmimi 800 Lekë
More
Në gjendje

Botuesi: Pika pa Siperfaqe

Poezi, 2016, Arben Idrizi

ArkilokuO Arkilok, përherë do të të përzënënga qyteti; prore do të jesh i tepërtnë mesin e tyredhe të ngjashmëve të tyre,kudo mbi faqen e dheut.

Çmimi 500 Lekë
More
Në gjendje