• Banner

Lista e librave të autorit ose përkthyesit F. A. Hayek

Këtu është 1 libër.

Je duke parë 1 - 1 nga 1 artikull(j)

Botuesi: CUNEOS

Kushtetuta e lirisë, F. A. Hayek

Një nga filozofët më të rëndësishëm të ekonomisë, me këtë libër kontribuoi në valën e madhe të liberalizmit ekonomik të njohur si epoka Thatcher-Reagan dhe që duket se përfundoi me kolapsin financiar të vitit 2008. 

Çmimi 1 300 Lekë
More
Në gjendje