Kategoritë

Botuesit

Autorët

Gjuha angleze per te gjithe Audio CD Shihe të plotë

Gjuha angleze per te gjithe Audio CD

Kjo CD me ushtrime audio është pjesë ndihmëse për librin e gjuhës angleze me të njëjtin emër. CD-ja nuk ofrohet me librin, pra është opsionale, por nuk është e vlefshme pa librin pasi ushtrimet që ndodhen aty janë brenda librit.

Info shtesë

SKU000222

Disponueshëria: Nuk e kemi më këtë libër në depo


Më njoftoni kur ta rimerni

$5.63

Me ulje çmimi!

-20%

$7.04

libërNga (sasia)Ulja
Gjuha angleze per te gjithe Audio CD3 --$0.70

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

 • Getsbi i Madh, Frensis Skot Ficxherald

  Getsbi i...


  Protagonisti i këtij romani, Xhei Getsbi, në të...

 • Ca pika shiu rane mbi qelq, Ismail Kadare

  Ca pika shiu...


  Ca pika shiu ranë mbi qelq” është përmbledhje...

 • Engjej dhe Djaj, Dan Brown

  Engjej dhe...


  Përpara se të shpërthente te "Kodi i Da...

Titulli: Gjuha angleze për të gjithë Audio CD
Produkt audiovizual, që shoqëron librin Gjuha angleze për të gjithë
Bashkëbisedim dhe ushtrime
Pesha: 0.025 kg

Sqarim: Kjo CD me ushtrime audio është pjesë ndihmëse për librin e gjuhës angleze me të njëjtin emër. CD-ja nuk ofrohet me librin, pra është opsionale, por nuk është e vlefshme pa librin pasi ushtrimet që ndodhen aty janë brenda librit.