Kategoritë

Botuesit

Autorët

Pese drama dhe nje korn Anglez, Stefan Capaliku Shihe të plotë

Pese drama dhe nje korn Anglez, Stefan Capaliku

Tri këngë dashurie, Ftesë për darkë, Kulla e Babelit, Utopos Këpucët.Kjo është një përmbledhje dramash nga një prej përfaqësuesit më të suksesshëm të dramës së re shqiptare.Në këtë vëllim përmblidhen drama të vlerësuara me çmime brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Info shtesë

SKU000126

Disponueshëria: Nuk e kemi më këtë libër në depo


Më njoftoni kur ta rimerni

$4.50

Me ulje çmimi!

-20%

$5.63

libërNga (sasia)Ulja
Pese drama dhe nje korn Anglez, Stefan Capaliku3 --$0.56
Titulli: Pesë drama dhe një korn AnglezDramaAutori: Stefan ÇapalikuRedaktor: Alfred BualotiShtëpia botuese: IdeartViti: 2003f. 176Pesha: 0.21 Kg.ISBN: 99927- 866-8-X  Mbi librin Tri këngë dashurie, Ftesë për darkë, Kulla e Babelit, Utopos Këpucët.Kjo është një përmbledhje dramash nga një prej përfaqësuesit më të suksesshëm të dramës së re shqiptare.Në këtë vëllim përmblidhen drama të vlerësuara me çmime brenda dhe jashtë Shqipërisë.