• Banner

Lista e librave të autorit ose përkthyesit Feride Xh. Berisha

Janë 3 libra.

Je duke parë 1 - 3 nga 3 artikull(j)

Ditari 1966-1971, Max Frisch

Ditarët e Max Frisch nuk janë shënime private të përditshme, por tepër krijime letrare të portretizimit të vetëdijes, në traditën e James Joyce-it dhe Alfred Dëblin-it. Max Frisch e konsideronte ditarin sit ë vetmen formë letrare të përshtatshme për të. Pas ditarit të tij të suksesshëm për vitet 1946-1949, “Ditari 196601971” u botua në vitin 1972.

Çmimi 1 200 Lekë
More
Në gjendje