• Banner

Lista e librave të autorit ose përkthyesit Maklena F. Nika

Këtu është 1 libër.

Je duke parë 1 - 1 nga 1 artikull(j)

Botuesi: Toena

Oksimoron, Maklena F. Nika

(0)

Do të dalloja tregimin hyrës “Blu” mbi vetminë, ku ajo përshkruan disa variacione vetmish (vetminë e mërzisë, vetminë e trishtimit, vetminë e nostalgjisë, vetminë e ekzistencës, vetminë e vdekjes) brenda vetmisë së saj, të cilat janë aq të ndryshme, deri të kundërta. Pluraliteti i subjektit të saj të mahnit, dhe kjo shfaqet si atribut i objektit të saj...

Çmimi 595 Lekë Çmimi i zakonshëm 700 Lekë
More
Në gjendje