Kategoritë

Information

Botuesit

Speciale

Autorët

Lista e librave sipas autorit: Alessandro Baricco

Lindur më 1958, Alessandro Baricco është shkrimtar, regjisor dhe aktor italian. Ai është autor i shumë romaneve, të cilat janë përkthyer në shumë gjuhë, përfshirë gjuhën shqipe.

Jeni duke parë 1 - 6 nga 6 artikuj
Jeni duke parë 1 - 6 nga 6 artikuj