Categories

Information

Publishers

Authors

List of books by author: Alessandro Baricco

Lindur më 1958, Alessandro Baricco është shkrimtar, regjisor dhe aktor italian. Ai është autor i shumë romaneve, të cilat janë përkthyer në shumë gjuhë, përfshirë gjuhën shqipe.

Showing 1 - 6 of 6 items
Showing 1 - 6 of 6 items