• Banner

Lista e librave të autorit ose përkthyesit Agim Danka

Këtu është 1 libër.

Je duke parë 1 - 1 nga 1 artikull(j)

Si të bëhesh i pasur, Donald Trump

Trumpi na jep mundësinë të kuptojmë si të investojmë me zgjuarsi, si t'i bëjmë e të ngrihemi në një nivel të caktuar, si ta drejtojmë me efektivitet punën, si të arrjmë një marrëveshje të caktuar dhe si të ruajmë emrin që kemi.

Çmimi 1 000 Lekë
More
Në gjendje