• Banner

Lista e librave të autorit ose përkthyesit Gerard de Nerval

Janë 2 libra.

Je duke parë 1 - 2 nga 2 artikull(j)

Botuesi: Arka e Noes

Aurelia, Gerard de Nerval

Është rrëfimi i pasionit trazues të Nervalit ndaj një aktoreje dhe pasoja e mëtejme e çmendurisë që e përfshiu. Kjo novelë ishte e parapëlqyera e artistit Joseph Cornell. Nervali u përkrah nga Prusti dhe André Bretoni.

Çmimi 500 Lekë
More
Në gjendje