• Banner

Lista e librave të autorit ose përkthyesit Denald Stefan Prifti

Këtu është 1 libër.

Je duke parë 1 - 1 nga 1 artikull(j)

Botuesi: Plejad

Armiku Jude, Denald Stefan Prifti

Me anë të këtij studimi jam munduar të jap një prekje shumë të vogël të problematikës në fjalë, pasi ajo përbën një subjekt mjaft të madh dhe kërkon hulumtime të mëtejshme e të zgjeruar në këtë fushë.

Çmimi 700 Lekë
More
Në gjendje