• Banner

Lista e librave të autorit ose përkthyesit Abdulrazak Gurnah

Abdulrazak Gurnah fitues i çmimit Nobel 2021 me motivacionin: "Për eksplorim pa kompromis dhe me me dhembshuri të pasojave të kolonializmit dhe fatin e regugjatëve në hendekun mes kulturave dhe kontinenteve.”

Filtrat aktiv