• Banner

Lista e librave të autorit ose përkthyesit Arjan Konomi

Arjan Konomi ka zhvilluar karrierën e tij publicistike në Itali ku për shumë vite ka publikuar një numër të madh artikujsh dhe esesh në revistën prestigjoze të gjeopolitikës Limes, ku është zgjedhur anëtar i Këshillit redaksional të saj. Pasi kthehet në Shqipëri bëhet i njohur për publikun si gazetar dhe opinionist në median e shkruar dhe atë televizive.

Janë 2 libra.

Je duke parë 1 - 2 nga 2 artikull(j)