• Banner

Lista e librave të autorit ose përkthyesit Ardian Ndreca

Këtu është 1 libër.

Je duke parë 1 - 1 nga 1 artikull(j)

Botuesi: Onufri

Pa pikë pa presje, Ardian Ndreca

 Nga viti 2006 deri në vitin 2015 ka drejtuar revistën “Hylli i Dritës” dhe nga viti 2016 drejton të përkohshmen “Shêjzat”. Ka qenë i pranishëm në shtypin shqiptar me artikuj kritikë, polemika dhe shkrime të natyrës historike. Fushat e tij të studimit në lëmin e filozofisë janë kryesisht idealizmi gjerman, ekzistencializmi si edhe filozofë të ndryshëm...

Çmimi 1 000 Lekë
More
Në gjendje