• Banner

Lista e librave të autorit ose përkthyesit Altin Hoxha

Janë 2 libra.

Je duke parë 1 - 2 nga 2 artikull(j)

Arsen Lupen, Maurice Leblanc

Një personazh i krijuar në vitin 1905 fitoi një jetë të dytë në botë dhe në Shqipëri falë një seriali të publikuar së fundmi nga shëbimi televiziv Netflix. Kjo është edhe hera e parë që ky personazh dhe krijuesi i tij, shkrimtari Maurice Leblanc, vjen në gjuhën shqipe. 

Çmimi 1 000 Lekë
More
Në gjendje