• Banner

Lista e librave të botuesit Papirus

Papirus

Janë 66 libra.

Je duke parë 1 - 12 nga 66 artikull(j)

Botuesi: Papirus

A na duhen me gazetaret, Eric Scherer

(0)

Nëse vazhdon në mënyrë "business as usual", gazetaria shpejt do të bëhet e panevojshme dhe jashtë interesit të publikut dhe vendimmarrësve që tashmë informohen ndryshe. Duhet që asaj t'i rikujtohet funsksioni, misioni dhe vendi në ekosistemin e ri të inforamcionit të ndarë.

Çmimi 850 Lekë Çmimi i zakonshëm 1 000 Lekë
More
Ne gjendje

Referenca: 2820

Botuesi: Papirus

Detyrimet, E drejta civile, Gerard Legier

(0)

Detyrimet janë një pjesë thelbësore e të drejtës, bazat e të cilave duhet të njihen nga të gjithë ata që merren me çështjet juridike. Paraqitja e këtyre bazave është pikërisht synimi i këtij libri, tërësisht i riparë dhe i përditësuar me reformat ligjore dhe të rejat e fundit nga jurisprudenca.

Çmimi 680 Lekë Çmimi i zakonshëm 800 Lekë
More
Ne gjendje

Referenca: SKU000902

Botuesi: Papirus

Dielli i Skortave, Laurent Gaude

(0)

Historia është një bosht gjigand, një bosht manjetik që i bën t'i vijnë rrotull, t'i afrohen e t'i largohen pa pushim, porsi bletët në koshere sendet e njerëzit, natyrën e gjithçka tjetër të konceptueshme, të prekshme e të paprekshme.

Çmimi 595 Lekë Çmimi i zakonshëm 700 Lekë
More
In Stock

Botuesi: Papirus

Dielli i skortave, Laurent Gaude

(0)

E gjen tek përpjekjet e personazheve për të jetuar, për të luftuar, për të mbijetuar, për të krijuar, për të dashuruar, për tu qetësuar dhe më në fund për tu zëvendësuar.Dikush që mendon se nuk e gjen veten në personazhet e këtij romani të paktën është i sigurt se ata nuk i janë të huaj, se në fakt ata janë ashtu siç do të kishte dëshiruar ai që të ishte,...

Çmimi 595 Lekë Çmimi i zakonshëm 700 Lekë
More
Në gjendje