Kategoritë

Botuesit

Autorët

7 zakonet e njerezve te suksesshem, Stephen R. Covery Shihe të plotë

7 zakonet e njerezve te suksesshem, Stephen R. Covery

Libri ofron leksione të fuqishme për ndryshimin individual bazuar mbi ato që autori i përcakton si zakonet e domosdoshme për të qenë një njeri i suksesshëm.

Info shtesë

SKU001171

Disponueshëria: Nuk e kemi më këtë libër në depo


Më njoftoni kur ta rimerni

$11.26

Me ulje çmimi!

-20%

$14.08

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

 • Arti i te jetuarit, Artur Shopenhauer

  Arti i te...


  Ajo që i bën të shoqërueshëm njerëzit është...

 • Te kesh apo te jesh, Erich Fromm

  Te kesh apo...


  Lulëzimi i kulturës së Mesjetës së Vonë lidhet...

 • Arti per te fituar miq dhe pushtet, Dale Carnegie

  Arti per te...


  Në këtë libër, ju do të mësoni se nëpërmjet një...