• Banner

Lista e librave të autorit ose përkthyesit Emma Donoghue

Këtu është 1 libër.

Je duke parë 1 - 1 nga 1 artikull(j)

Botuesi: Morava

Dhoma, Emma Donoghue

Një roman i veçantë që flet për Xhekun, një djalë pesëvjeçar, bota e të cilit kufizohet në një zgëq tre metra katrorë. Dhoma është vendi ku ai ka lindur dhe është rritur; aty jeton së bashku me Manë.

Çmimi 1 000 Lekë
More
Në gjendje